De leukste parken in Nederland

Een vakantie is iets waar iedereen naar uitkijkt. Of dit nu in eigen land of in het buitenland is. Gelukkig heeft Nederland heel wat parken die leuk is voor zowel jong als oud. Hierdoor kan je de perfecte familievakantie vieren. Of je nu opzoek bent naar luxe vakantiehuizen dichtbij het strand, een minimalistisch huisje in het bos, of een uniek huisje op de hei, Nederland heeft veel meer te bieden dan je misschien had verwacht. Juist in deze tijd is het verstandig om op vakantie te gaan in eigen land, maar wanneer je dit gaat doen, doe het dan wel goed, door naar de leukste parken in Nederland te gaan.

De Soeten Haert

Een van de luxe vakantieparken Nederland, is de Soeten Haert. Wanneer je opzoek bent naar een luxe verblijf, dicht bij het strand, omgeven met groen, dan is dit vakantiepark de juiste optie voor je. Het bevindt zich namelijk in Zeeland, in Renesse. Of je nu in de zomer heerlijk wilt zonnen op het strand en zwemmen in de zee, kan je ook net zo goed in de winter heerlijk genieten van dit park. Zo kan je surfen, zeilen, duiken maar ook met slecht weer naar het subtropisch zwembad. Hierdoor heb je in dit park meer dan genoeg te doen, voor zowel jong als oud.

hof Domburg

Zeeland is niet alleen zeer geliefd bij onze buurlanden maar ook bij onszelf. Hierdoor kan je veel van de leukste parken in Zeeland vinden. Dit geldt dus ook voor het park hof Domburg. Of je nu een heerlijke vakantie wilt met de kinderen, en heel de dag in het subtropisch zwembad of bowlingbaan vertoeft, kan je er ook een heerlijk vriendinnenweekend van maken en genieten van de kuur- en beautycentrum. Omgeven met de geluiden en lucht van de zee, zit er niks anders op dan ontspannen terug naar huis te kunnen gaan.

Buitengoed ‘t Sikkeler

Wil je jezelf helemaal onderdompelen in de Natuur van Nederland? Dan is vakantiepark Buitengoed ‘t Sikkeler de juiste optie. Dit park bevindt zich in Gelderland aan de rand van het bos en is dus omringt met groen. Wanneer je een heerlijke fietstocht of wandeltocht wilt maken, kan dit dus gemakkelijk bij dit park. Daarbij heb je nog de kans verschillende dieren te zien. Er is een speeltuin voor de jongste vakantiegangers en ook leuke steden rondom het park om eens te bezoeken.

Waterpark Terhene

Voor de actieve vakantieganger, is Waterpark Terhene de juiste plek om te zijn. Dit park bevindt zich in Friesland direct aan de Friese meren, waardoor je zonder problemen een bootje kan huren en de meren op kan gaan. Daarbij kan je kind er de eerste zeilles nemen, vissen of waterskiën. Buiten dat is er ook een speeltuin en subtropisch zwembad om van te genieten. Voor het geval je Friesland wilt ontdekken op je fiets, is dat ook geen probleem. Friesland heeft namelijk een paar prachtige plekken om naartoe te gaan, waar je kan genieten van de natuur en rust om je heen. Hierdoor maakt Waterpark Terhene de perfecte match tussen ontspannen en actief bezig zijn. Zo kan je de ene dag een potje tennissen en de andere dag heerlijk de meren opgaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *