De Veluwe: alles voor een ontspannen vakantie

De vakantie de gelegenheid bij uitstek om even alle dagelijkse beslommeringen en hectiek achter je laten. Voor de een betekent dat dagen- of wekenlang rondtrekken, steden verkennen, waterpret of andere vakantie-actie. Een ander komt juist tot rust door helemaal niets te doen en zich lekker in de watten te laten leggen. Nederland biedt als vakantieland voor elk wat wils. Wat dacht je van een luxe vakantiehuis op de Veluwe

Wellnessvakantie op de Veluwe

Wist je dat er speciale welnessvakantieparken zijn, waar je jouw vakantie of weekendje weg in totale ontspanning kunt doorbrengen? Zo vind je midden op de Veluwe wellnesspark De Eikensingel. De luxe bungalows in dit kleinschalige park zijn van alle luxe en gemakken voorzien, zoals een omheinde tuin en een eigen jacuzzi. Vakantiegangers kunnen tevens gebruik maken van de zwemspa en traditionele Finse sauna. Hier kom je helemaal tot rust!

Verwarmd zwembad

Aan een luxe vakantie en totale ontspanning hangt uiteraard wel een prijskaartje. Toch heeft men op Landgoed De Oranjehorst in Wenum Wiesel een betaalbaar maar toch zeer luxe vakantiepark weten op te bouwen. Wil je een huisje huren op de Veluwe, dan is dit een absolute aanrader. De vakantiehuisjes, voor max. 4 personen, zijn luxe ingericht en beschikken over een privétuin. De sauna, spa en het verwarmde zwembad zijn voor alle vakantiegangers toegankelijk.

De Veluwe heeft ‘t

Tijdens een vakantie op de Veluwe is de natuur altijd dichtbij. Water, bos en heide bieden vele mogelijkheden om te watersporten, wandelen en fietsen. Er is altijd wel een stad of dorp in de buurt, waar je rustig kunt rondkijken en een hapje kunt eten. Kortom: de Veluwe biedt alles voor een ontspannen vakantie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *