Slapen in een tiny house op de Veluwe? bijzonder overnachten

Wil je slapen in een tiny house op de Veluwe? Wat een leuk idee! Een overnachting in een schattig tiny house brengt je dichter bij de natuur en is een bijzondere beleving. Bovendien groeit het aanbod van tiny houses de laatste jaren enorm gegroeid waardoor er veel leuke accommodaties beschikbaar zijn. Maar waar moet je nou een tiny house op de Veluwe boeken? In dit artikel bespreken we aantal accommodaties en handige tips om een betaalbaar huisje te boeken.

Slapen in een tiny house op de Veluwe

In de ochtend wakker worden van het gefluit van de vogeltjes, heerlijke boswandelingen maken, eindeloos fietsen en lekker wegdwalen in één van de vele gezellige dorpjes; op de Veluwe kan het allemaal. Of je nou wilt genieten van een romantisch weekendje weg met je partner of liever actief bezig bent met het hele gezin; de Veluwe is een fijne plek voor een (mini) vakantie in eigen land. Hier geniet je van de rust, ruimte en natuur terwijl er op de Veluwe ook veel mogelijkheden zijn om een leuk dagje uit te plannen. Bedenk daar een leuke accommodatie bij en je snapt dat slapen in een tiny house Veluwe een geweldig idee is om er even lekker tussenuit te gaan. Hieronder deel ik 4 leuke accommodaties waar je bijzonder kunt overnachten. 

Tiny House op een luxe vakantiepark op de Veluwe

Zoek je een tiny house op de Veluwe, maar wil je tegelijkertijd ook kunnen genieten van de luxe faciliteiten op een vakantiepark? Dan is een tiny house op Droompark de Zanding echt een aanrader. Dit vakantiepark is misschien wel één van de mooiste vakantieparken in Nederland. Het park ligt bij de ingang van Nationaal Park de Veluwe en er zijn zelfs huisjes beschikbaar waar de Veluwe letterlijk je achtertuin is. Hoe gaaf is dat? Daarnaast tref je hier veel faciliteiten zoals een overdekt zwembad, een restaurant en diverse speelvelden voor de kinderen. En het leuke is; bij deze tiny houses op de Veluwe kun je ook gebruik maken van de gezamenlijke hot tub!

Slapen in een tiny house op de Veluwe

Wellness huisje op de Veluwe

Is het de bedoeling om je partner, vriend of vriendin te verrassen met een romantisch weekendje weg? Dan is het misschien een leuk idee om een wellness huisje Veluwe te boeken. Zeker tijdens de winter! Zo kun je s’ avonds samen genieten van een heerlijk avond je in de sauna of het bubbelbad. Wil je zo’n wellness huisje boeken, neem dan eens een kijkje bij vakantiepark Berkenrhode en vakantiepark de IJsvogel. Hier kun je mooie huisjes met sauna, bubbelbad en hot tub boeken. 

Natuurhuisje op de Veluwe

Slaap je liever in een huisje middenin de natuur, ver weg van de menigte? Op het nieuwe Roompot-park Roompot Cuber Veluwe kun je een prachtige outdoor suite huren. Deze accommodaties hebben een enorme ramenpartij, waardoor je constant het gevoel hebt dat je buiten leeft. Zelfs als je binnen bent! Is het lekker weer? Trek dan de koelkast maar open, want vanaf je eigen buitenterras heb je een mooi uitzicht op de natuur van de Veluwe. En als het af begint te koelen, kun je gewoon de vuurkorf aansteken. Super toch?  

Meer tips voor een tiny  house op de Veluwe

Vind je het lastig om een tiny house op de Veluwe te vinden dat aan jouw wensen voldoet? Bijvoorbeeld vanwege een kleiner budget of het feit dat je de hond graag mee wilt nemen op vakantie. Dan heb ik nog wel een leuke tip voor je. Kijk eens rond op de website Galekkeropvakantie.nl. Op deze website tref je een handig overzicht van goedkope, betaalbare en luxe tiny houses op de Veluwe.  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *