Vakantie in eigen land: wat kies jij?

strand

Of je nu op zoek bent naar een vakantiehuisje op de Veluwe, een camping aan zee of een appartement in een grote stad. Vakantie in Nederland kan ontzettend divers zijn. Elk type vakantieganger kan in ons mooie land terecht. Wij willen jou een inzicht geven in de mogelijkheden, door jou de volgende tips te geven:

Huisje op de Veluwe

Ben je op zoek naar een vakantiehuisje op de Veluwe (huisje Veluwe)? Op de Veluwe kun je genieten van wandelroutes en fietsroutes. Ga jij op vakantie met het hele gezin of plan je een weekendje weg met vrienden? Mooie bestemmingen zijn bijvoorbeeld Nunspeet, Ermelo, Garderen en Voorthuizen. Luxe of gemak: voor welk type huisje ga jij? Ook wanneer je huisdieren hebt, zijn er genoeg mogelijkheden.

Bekijk ook:
Vakantiehuis Gelderland
luxe vakantiehuis veluwe

Camping aan Zee

Scheveningen. Noordwijk aan Zee. Zoutelande. Er zijn genoeg badplaatsen in Nederland waar je kunt uitwaaien op het strand. Langs het strand staan genoeg strandpaviljoens waar je op een zomerse dag heerlijk kunt relaxen. Op een camping kun je je eigen tentje opzetten, maar je kunt ook een stacaravan huren. De sfeer op een camping is gemoedelijk en gezellig. 

Appartement in een Stad

Tegenwoordig is het huren van een Airbnb enorm populair. Op Airbnb kan een huiseigenaar zijn/haar huis of appartement te huur aanbieden. Ben jij op zoek naar een onderkomen voor een citytrip? Een Airbnb is een alternatief voor een hotelkamer. Je hebt iets meer vrijheid en je hebt persoonlijk contact met de verhuurder. Ben jij al een keer in Groningen, Maastricht of Den Bosch geweest? 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *